Napsugár-Trade

A Napsugár-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nek készítettük el kiadványát, amely az ügyfelek könnyebb elérése érdekében három különböző nyelven készült el. A katalógusban számos kép található, amik egytől egyig a megrendelés részét képezték, drónos segítséget hívva a légifelvételek elkészítéséhez.

PP17_013_Napsugar_700x700

Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kecskeméten található telephelyén végeztünk különböző dekorációs munkákat, melynek részét képezték a folyosókon, irodákban elhelyezett falmatricák, a helyiségek újrafestése, valamint több megállító tábla elhelyezése is a dolgozók, illetve a látogatók könnyebb tájékozódása érdekében.PP17_013_Knorr_700x700

Budapesti Sportszolgáltató Központ

A Budapesti Sportszolgáltató Központ teljes arculatának kialakítása volt feladatunk ezúttal, mely során az épület belső matricázására került sor a látogatók könnyebb tájékozódása érdekében, valamint meghívók és egyéb kreatív kiadványok szerkesztését láthattuk el.

PP17_013_BSK_700x700

Skyline animáció

A Skyline Computer Kft. informatikai cég megbízásából készítettünk rajzolt animációt, melynek célja bemutatni, hogyan fejlődik a reklám az őskortól egészen a napjainkig, amikor már interakcióba is léphet vele az ember. Az elkészült videó megtekinthető itt. 

MASZK Egyesület

A mindig kísérletező, innovatív alkotóközösségek bemutatásával foglalkozó MASZK Egyesület minden évben szervezője a THEALTER fesztiválnak, amely immáron huszonhetedik alkalommal kerül megrendezésre. A fesztiválozni vágyó személyeket értéktartó és értékteremtő programsorozat szórakoztatja különböző helyszíneken július 21-29. között. A fesztivál keretében tartandó előadásokról, időpontokről és helyszínekről egy átfogó programfüzet nyújt segítséget az érdeklődőknek, melynek tördelői feladatait vállalatunk látta el, szórólapok és meghívók tördelése kíséretében.

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Az Ópusztaszeren található Nemzeti Történeti Emlékpark weboldalát strukturáltuk újra egy modernebb, ám mégis kezelhetőbb oldallá. Az elképzelés alapján cégünk látványterveket készített, míg meg nem született az emlékpark számára a megfelelő design. Végül a főoldalon érhető el a látogatók számára minden fontos információ, a bal oldalon pedig a Nemzeti Történeti Emlékpark helyszínei közül választhatunk a leírásokat olvasva.

  onte_kiskep_bejegyzesbe_770x250

onte_kiskep_bejegyzesbe_355x250_2

onte_kiskep_bejegyzesbe_355x250

JWOC weboldal

A jövő évtől immáron a Magyar Tájékozódási Futószövetség és a Szegedi Vasutas SE szervezésével  kerül megrendezésre a Junior World Orienteering Championships, azaz a JWOC elnevezésű tájfutó világbajnokság. A 2018. évi verseny weblapja már elkészült, mely a www.jwoc2018.hu oldalon érhető el, azonban több funkció is majd csak a verseny időtartama alatt válik elérhetővé.  A szervezők munkáját vállalatunk is támogatja, így a weblapot kedvezményes áron készítettük el számukra.

jwoc_700x700

Tropy élelmiszerek

A Pharmainvest olyan élelmiszerek képviseletével is foglalatoskodik, melyben az egészségesen táplálkozni vágyó ember teljesen megbízhat. A csomagolás tervezése és kivitelezése ismételten vállalatunk munkája.

PP17_013_Tropy_elelmiszer_700x700_T1_v2

Tropy Vitaminok

A vitamin a szervezetnek, a külső a szemnek elengedhetetlen. Ezúttal a csomagolás megtervezésére és annak kivitelezésére a Pharmainvest Zrt. minket bízott meg. A külső nem hétköznapi, különleges, hiszen a tartalom elengedhetetlen vitaminforrásokat tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az emberi élet számára, azonban kellő mennyiségben nem mindig képes az előállítására. Ebben segíti vásárlóit a Pharmainvest, olyan készítmények forgalmazásával, mint például az 1000 mg-os C-vitamin, tőzegáfonya, illetve magnézium tabletta.

 PP17_013_Tropy_vitamin_700x700_T1_v2