PRINT AND PRODUCTION

Nyertes pályázataink

A PRINT AND PRODUCTION Kft. 2 479 190 Ft összegű támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) keretén belül meghirdetett Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program című felhíváson a  „Kontúr kommandó – reklámdekor üzletág indítása a Print and Production Kft-nél” című pályázati projektjével.

A projekt keretében az új üzletág elindításához szükséges legfontosabb  eszközöket szerezzük be, egy széles igényeket kiszolgáló plottervágóval és az ehhez kapcsolódó laptoppal bővítjük gépparkunkat.

A jelenlegi beruházással és a középtávon tervezett további fejlesztésekkel nem csak a Dél-Alföldön felmerülő reklámdekor igényeket tudjuk kiszolgálni, hanem hamarosan az új tevékenységünk is országosan elérhető lesz.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04633
A projekt címe: Kontúr kommandó – reklámdekor üzletág indítása a Print and Production Kft-nél
A projekt megvalósítás időszaka: 2022.04.21.– 2023.01.06.
A projekt összköltsége: 3 541 700 Ft; a támogatás intenzitása 70 %
A szerződött támogatás összege: 2 479 190 Ft

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával.


Rajzold be magad a csapatunkba! – Gyakornoki program a Print and Production Kft-nél

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében cégünk 8 843 550 Ft összegű támogatást nyert a “Rajzold be magad a csapatunkba! – Gyakornoki program a Print and Production Kft-nél” című projekt megvalósítására.

Az egyre nagyobb ütemben növekvő ügyfélszám következtében további kollégák bevonása vált szükségessé. A szakképzett grafikusok, nyomdai előkészítők száma nagyon korlátozott a régióban, ezért gyakornokok foglalkoztatásával és betanításával vettünk részt az utánpótlás oktatásában.

A projekt keretében 1 fő grafikus és 1 fő operátor gyakornok foglalkoztatása valósult meg, napi 8 órás munkaviszony keretében.

A 2 fő gyakornok alkalmazásához beszereztünk 2 új munkaállomást, melyek a jelenlegi eszközparkunkkal összhangban, rendszerben üzemeltethetőek voltak. Ezen kívül mindkét gyakornok részére 1-1 db iPadPro beszerzését valósítottuk meg. A napi adminisztratív munkához, a szövegellenőrzéshez, a tervezett grafikák színes nyomtatásához, a megrendelt anyagok gyártásához is használták a már meglévő 3 db nyomtatót, melyhez a projekt keretében vásároltunk tonereket és nyomtató dobot is. Emellett dekorációs termékek gyártásához alu és habosított PVC lemezeket is beszereztünk. Minden egyéb infrastruktúra rendelkezésre állt ahhoz, hogy kellemes, inspiratív és motiváló környezetben dolgozhassanak a gyakornokok.

A támogatás lehetőséget adott arra, hogy fejlesszem 2 fiatal szakmai gyakorlati ismereteit, munkatapasztalatát, akiknek a munkájára hosszú távon is építeni tudok.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03950
A projekt időtartama: 2019.05.01 – 2020.06.16.
Elnyert támogatás: 8 843 550 Ft
Támogatás mértéke: 100%

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, az Európai Szociális Alap támogatásával


“FRISSÍTETT KREATIVITÁS – a Print and Production gyakornoki programja”

A Print and Production Kft.5 698 215 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló „FRISSÍTETT KREATIVITÁS – a Print and Production gyakornoki programja” című gyakornoki pályázatával.

Cégünknél az ügyfélszám egyre nagyobb ütemű növekedése további munkatársak bevonását tette szükségessé. A képzett grafikusok száma nagyon behatárolt a régióban, ezért egy grafikus gyakornok alkalmazásával és betanításával vettünk részt az utánpótlás nevelésben.

A pályázat keretében 2 fő gyakornok foglalkoztatása valósult meg.

Az egyik gyakornokunk irodavezetőként a munkája során tapasztalatot szerzett a cég napi működésének felügyeletén kívül az ügyfelekkel való kapcsolattartásban is, a mentor segítségével adminisztratív és kommunikációs készségeit egyaránt fejlesztette.

A másik gyakornokunk grafikusként különböző kiadványok, reklámanyagok tervezésében, grafikai és tipográfiai számítógépes programok használatában szerzett tapasztalatot.

A 2 fő gyakornok alkalmazásához 2 új munkaállomás beszerzését is megvalósítottuk, ezek a kreatív munkakörökben jól bevált, megbízható operációs rendszerrel és színhű monitorokkal szerelt iMac gépek, melyek a jelenlegi eszközparkunkkal összhangban, rendszerben üzemeltethetők.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01453
A projekt megvalósítás időszaka: 2017.06.01 – 2018.05.15.
A projekt összköltsége: 5 698 215 Ft; a támogatás intenzitása 100%

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, az Európai Szociális Alap támogatásával.