PRINT AND PRODUCTION

Nyertes pályázataink

“FRISSÍTETT KREATIVITÁS – a Print and Production gyakornoki programja”

A Print and Production Kft.5 698 215 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló „FRISSÍTETT KREATIVITÁS – a Print and Production gyakornoki programja” című gyakornoki pályázatával.

Cégünknél az ügyfélszám egyre nagyobb ütemű növekedése további munkatársak bevonását tette szükségessé. A képzett grafikusok száma nagyon behatárolt a régióban, ezért egy grafikus gyakornok alkalmazásával és betanításával vettünk részt az utánpótlás nevelésben.

A pályázat keretében 2 fő gyakornok foglalkoztatása valósult meg.

Az egyik gyakornokunk irodavezetőként a munkája során tapasztalatot szerzett a cég napi működésének felügyeletén kívül az ügyfelekkel való kapcsolattartásban is, a mentor segítségével adminisztratív és kommunikációs készségeit egyaránt fejlesztette.

A másik gyakornokunk grafikusként különböző kiadványok, reklámanyagok tervezésében, grafikai és tipográfiai számítógépes programok használatában szerzett tapasztalatot.

A 2 fő gyakornok alkalmazásához 2 új munkaállomás beszerzését is megvalósítottuk, ezek a kreatív munkakörökben jól bevált, megbízható operációs rendszerrel és színhű monitorokkal szerelt iMac gépek, melyek a jelenlegi eszközparkunkkal összhangban, rendszerben üzemeltethetők.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01453

A projekt megvalósítás időszaka: 2017.06.01 – 2018.05.15.

A projekt összköltsége: 5 698 215 Ft; a támogatás intenzitása 100%

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, az Európai Szociális Alap támogatásával.